Voordelen van kopen bij Invence:

  • Koop direct bij merk zelf Invence.
  • Gratis levering door heel Nederland.
  • Afleveren via uw gewenste tweewielerzaak mogelijk.
  • Custom Built. ( geen concessies bij de aanschaf van uw nieuwe fiets)
  • Exclusief en unieke designs 
  • Bike fitting
  • 6 jaar garantie
  • Flexibele openingstijden.
  • Online afspraak/testrit plannen.
  • Test fietsen aanwezig. 10, 25, 200 km fiets testen geen probleem.

Koop direct bij merk zelf Invence.

Heeft dat voordelen jazeker heeft dat voordelen. 

Wij bouwen de fietsen zoals jij dat het liefst wil. Zoals we zeggen geen concessies bij de aanschaf van een nieuwe Invence dus jij bepaald. Verder kun je er vanuit gaan dat je de beste fiets koopt tegen de beste prijs. Wil je wel Invence maar liever via je vertrouwde speciaalzaak. geen probleem dat regelen we voor je.

 

Gratis levering door heel Nederland.

Woon je niet om de hoek. geen probleem wij leveren je nieuwe Invence in Nederland gratis bij je af. Thuis, op je werk of de camping we leveren. Bij aflevering stellen we de fiets direct goed af zodat je direct de weg op kunt.

Levering van Invence fietsen.

Invence levert fietsen direct aan de consument en via de vakhandel. We zijn nog niet lang op de markt en ons dealernetwerk is nog beperkt. Wil je graag een Invence aanschaffen dan kan dat via gewenste tweewielerspeciaalzaak geen probleem. Laat ons weten om welke speciaal zaak het gaat en wij nemen contact op.

 

Geen concessies bij de aanschaf van uw nieuwe Invence

Naast ons complete aanbod fietsen bieden we de mogelijkheid voor costum afmontage.

Met onze unieke Invence Bike Configurator stel je budgetgericht en met een grote keuzevrijheid jouw fiets samen.Via onze standaard bike-fitting ben je gegarandeerd van de juiste framemaat. Voordat je tot aanschaf overgaat kun je een uitgebreide proefrit maken waarin je helemaal overtuigd raakt van de eigenschappen en het rijgevoel van je toekomstige fiets. Via een online proefriteplanner kun je een testrit inplannen op een voor jou gunstig tijdstip bij ons of gewenste (in overlge) tweewielerspeciaalzaak bij jou in de buurt.

Garantie

Koop je een Invence dan ben je verzekerd van High End materiaal. Invence frames zijn van hoge kwaliteit zijn uitgebreid getest.

Garantie periode van 6 jaar op onze frames.

Openingstijden.

Met ons online website zijn we 365 dagen per jaar bereikbaar.

Wil je een afspraak in het weekend in de avonduren of vroeg in de morgen. Geen probleem wij zijn er wanneer het je uitkomt. Dit kan ook op gewenste locatie we zijn dus lekker mobiel.