Give us a visit

In Hilversum vind je het Invence Experience Center. Siebrand staat je hier graag te woord voor advies. Ontdek de fietsen en laat je informeren over wat het beste werkt voor jou. Maak een testrit en ervaar onze high-end performance fietsen zelf. In de directe omgeving liggen mooie routes, voor zowel racefiets als mountainbike, op je te wachten.

 

Lees meer

 

Invence staat garant voor een ultieme ervaring. Dat geldt ook voor onze service. Je kunt altijd terecht voor onderhoud, tips en garantie. In onze eigen werkplaats stellen we de fietsen meteen 100% voor je af en geven we tips mee voor je eigen onderhoud. Daarnaast hebben we bikefitting apparatuur staan zodat je zithouding optimaal past bij de geometrie van het frame.

 

VISIT OR  CONTACT US

Havenstraat 43c

1211 KG Hilversum

The Netherlands

 

+3135 785 3786

info@invence-365racing.com

Nieuwsgierig naar onze bikes? Try our bikes

Neem contact op!

 

"*" geeft vereiste velden aan

FABRIKANT GARANTIE

Invence-365Racing

VOORWAARDEN : De fabrieksgarantie wordt alleen verleend aan de eerste koper van een INVENCE-365Racing fiets. De originele factuur om naan van garantie aanvrager is hierbij nodig. De fabrieksgarantie is alleen van toepassing als de fiets binnen de 10 jaar garantie periode valt.

DUUR: De fabrieksgarantie wordt verleend vanaf de datum van aankoop voor een periode van vijf jaar op fietsframes voorvorken en fietsachterpoten. De garantie is alleen van toepassing op de eerste eigenaar. Als een defect aan de Invence-365Racing fiets wordt verholpen in het kader van een fabrieksgarantie of een garantieclaim, wordt de duur van de fabrieksgarantie niet verlengd. De fabrieksgarantie eindigt wanneer de eerste koper het eigendom van een Invence-365Racing overdraagt aan een derde.

BEWERING

De fabrieksgarantie wordt verleend door:

Invence 365Racing

Havenstraat 43C

1211KG  Hilversum

Nederland

De koper dient onmiddellijk na aankoop de fiets te inspecteren en eventuele gebreken te melden per mail met daarbij toegevende foto van de complete fiets, het framenummer en het onderdeel dat een gebrek vertoond. 

Voor het indienen van een garantieclaim: eventuele gebreken te melden per mail met daarbij toegevende foto van de complete fiets, het framenummer en het onderdeel dat een gebrek vertoond. en overlegging van het originele aankoopbewijs.

Een garantieclaim wordt alleen in behandeling genomen als de fiets naar een officiële  Invence 365Racing dealer wordt gebracht. De fiets moet in gemonteerde staat zijn met bijgevoegd het originele, gedateerde aankoopbewijs van de fiets.

Deze beperkte garantie vervalt als de fiets is blootgesteld aan verkeerd gebruik, verwaarlozing, onjuiste reparatie, onjuist onderhoud, aanpassingen, wijzigingen, een ongeval of ander abnormaal, overmatig of oneigenlijk gebruik.

Schade als gevolg van normale slijtage, inclusief de gevolgen van materiaalmoeheid, is niet gedekt. Schade als gevolg van materiaalmoeheid is een symptoom van een frame dat door normaal gebruik versleten is. Het is een vorm van normale slijtage; het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om zijn/haar fiets hierop te inspecteren.

HANDLINGEN INVENCE 365RACING IN HET GEVAL VAN EEN GARANTIECLAIM

In het geval van een garantieclaim zal Invence 365Racing naar eigen goedkeuren van de garantieaanvraag het defect herstellen of het defecte product vervangen door een product van vergelijkbare kwaliteit, waarbij kleur- en modelafwijkingen mogelijk zijn. Indien reparatie of vervanging niet mogelijk is, vindt restitutie van de aankoopprijs plaats rekening houdend met eerder gebruik. Invence 365Racing is gerechtigd derden opdracht te geven het gebrek te verhelpen.

Retourrecht: Het retourrecht op artikelen geld enkel wanneer het losse artikelen betreft, en niet een compleet op maat, houding en specificatie samengestelde fiets of wielset. Ook geld retour of aankoopannulering enkel voor volledig nieuwe producten welke nog in de originele verpakking zitten zonder gebruikssporen.

BEPERKINGEN: De fabrieksgarantie geldt uitsluitend voor frames, swingarms, starre vorken en sturen van Invence 365Racing fietsen. Fietsonderdelen zijn uitgesloten van deze fabrieksgarantie.

De fabrieksgarantie is niet van toepassing op normale slijtage, schade veroorzaakt door ongelukken of andere overmatige krachtbelastingen op de Invence 365 racing , corrosie, ondeskundig onderhoud, onjuiste montage en montage van ongeschikte onderdelen of accessoires evenals cosmetische gebreken, bijvoorbeeld in de lak .

Deze fabrieksgarantiebepalingen gelden voor alle Invence 365Racing fietsen vanaf modeljaar 2020.

 Wettelijke garantierechten van de koper en garanties van onderdelenfabrikanten (Shimano, SRAM etc.) blijven onaangetast door deze fabrieksgarantie.