Ground Zero: Het beslissende voordeel dankzij high-end technologie

Dit is niet zomaar een custom-built hardtail mountainbike. Dit is de Invence Ground Zero! Ontwikkeld volgens de nieuwste inzichten en technieken. Voorzien van de allerlaatste trends op het gebied van geometrie en gebouwd met state-of-the-art productiemethoden. Bedoeld voor XC- en marathonrijders die de allerlaatste watt vermogen uit hun lichaam weten te persen en daarbij ook van hun materiaal topprestaties verwachten.

Ga naar de Modellen
Bouw je eigen Invence Ground Zero - Invence blauw Bouw je eigen Invence Ground Zero - Grijs Zwart

Heb je andere wensen? Dat is bij Invence geen probleem, met onze Bike configurator bouw je je eigen fiets precies zoals jij dat wilt.

Dat kan alleen als we maatwerk leveren en de fiets bouwen die naadloos aansluit op wat jij nodig hebt voor jouw ultieme fietservaring. Kies in onze Bike Configurator de onderdelen die jou aanspreken of waarvan jij verwacht dat ze het beste aansluiten bij jouw prestatieniveau.

 

DInvence Ground Zero hardtail

een crosscountry-MTB waarmee je het maximale uit jezelf haalt. Het moderne carbon frame is stijf en tegelijkertijd trillingdempend door de uitgebalanceerde constructie met afgeplatte seat stays en een specifieke carbon layup. De tapered  balhoofdbuis zorgt voor scherp stuurgedrag. De oversized  73 mm Press-Fit bottom bracket trapbeweging omzet in snelheid. Verder is de GroundZero voorzien van 148 mm brede inbouw achterbrug Boost naven zijn de standaard.

Ga naar de Modellen

Technische gegeven.

  • Frok Travel: 100mm
  • Headset 1,5 Tapered full intergraded
  • Seatpost: 27,2mm
  • Derailleur Clamp: 34,9 mm 
  • Bottom Bracket: 73mm PF 30
  • Rear Axle: 12X148mm (M12*P1.5) Boost
  • Seat Clamp:31,8mm

Ga naar de Modellen