Invence R1

R1: Pure passie die leidt tot betere prestaties

Natuurlijk is een racefiets  er in de eerste plaats om zo hard mogelijk mee te kunnen rijden. Maar de component emotie is minstens zo belangrijk. De Invence R1 is chique strakke en lichtgewicht Road bike. 

 

Ga naar R1 modellen

Invence RS1

RS-One: Aero Machine

RS-One vanaf de basis een full aero road racer. De combinatie van design,aerodynamica gecombineerd met de allernieuwste technieken maken de RS-One een super snelle fiets met een fantastische wegligging. Aerodynamisch is de fiets misschien wel een van de beste op de markt. alle delen van de fiets lopen in elkaar over. Er is geen scherpe hoek te vinden waardoor de afvoer van luchtstromen wordt geoptimaliseerd en luchtwerveling wordt voorkomen. 

Ga naar SR1 modellen

Invence Disc – Durance

 

R1 Disc:  Allesbehalve een vertragende factor

Racefietsen en schijfremmen. Het is veel meer dan een tijdelijke trend. En terecht, want behalve altijd betrouwbare remkracht hebben racers met schijfremmen een hele nieuwe generatie aan technische ontwikkelingen ingeleid. Steekassen zorgen voor meer stijfheid van frame en wielen. Daarnaast zijn door vooruitstrevende technologie moderne racefietsen veel breder inzetbaar geworden. Comfort en race-winnende techniek gaan steeds vaker hand-in-hand!

 

Ga Naar R1-Disc modellen

Time Trial

TTr-One: Als zelfs de cijfers achter de komma ertoe doen Het aftellen begin, elke vezel van je lichaam staat strak. Het laatste vingertje van de starter zie je als een waas voor je ogen verdwijnen. De piep klinkt, de adrenaline pompt door je lijf. Je spieren spannen aan en je knalt weg van het startpodium. Een ding weet je zeker: aan je materiaal gaat het niet liggen.

Ga naar Time Trail modellen