OVER INVENCE
Invence 365-racing is een jong en gespecialiseerd merk dat high-end carbon racefietsen, mountainbikes en componenten op de markt brengt. Wij ontwerpen onze producten met passie voor de sport. We bouwen onze fietsen voor rijders die alleen met het allerbeste genoegen nemen. Onze producten zijn exclusief, tijdloos en worden dankzij ons custom-built programma allemaal unieke fietsen. Jouw fiets zal er altijd uitspringen ten opzichte van grijze massaproducten. Dat betekent geen concessies bij de aanschaf van je nieuwe fiets!

 

 

HELEMAAL OP MAAT
Met onze unieke Invence Bike Configurator stel je budgetgericht en met een grote keuzevrijheid jouw fiets samen. We overleggen altijd met de klant over zijn of haar wensen en kunnen desgewenst een full custom afmontage leveren. Via onze standaard bike-fitting ben je trouwens gegarandeerd van de juiste framemaat. En dan vergeten we nog bijna het belangrijkste: voordat je tot aanschaf overgaat kun je een uitgebreide proefrit maken waarin je helemaal overtuigd raakt van de eigenschappen en het rijgevoel van je toekomstige fiets. Via een online testplanner kun je een testrit inplannen op een voor jou gunstig tijdstip en bij een exclusieve Invence-dealer bij jou in de buurt. Kortom: met bikefit en proefrit naar optimaal fietsplezier!

 

ULTIMATE RIDE
Invence zorgt dat jij het beste van het beste krijgt… speciaal afgestemd op jouw wensen! Want wat voor de ene rijder optimaal is, hoeft voor een ander niet automatisch het summum te zijn. Daarom krijg je bij Invence de aandacht en begeleiding die nodig is bij de aanschaf van een exclusieve fiets. Onze passie is om jou je ‘ultimate ride’ te laten samenstellen. Alleen op die manier beleef je jarenlang maximaal rijplezier en avontuur op een exclusieve fiets die gemaakt is van de beste materialen.

 

 

FLEXIBELE LEVERING
Bij Invence koop je direct bij de leverancier of via een aantal geselecteerde dealers. Naar keuze kan je fiets ook worden afgeleverd via een Invence drop-off point. Wil je graag Invence rijden en geleverd krijgen via je vertrouwde specialist? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend krijg je natuurlijk prima garantievoorwaarden en nazorg. Wij bouwen de fiets die feilloos aansluit op wat jij nodig hebt!