RS1: Aero speed machine

Luchtweerstand is vaak je grootste tegenstander. Daarom bouwden wij de RS vanaf de basis op als een full aero racer die je maximaal voordeel biedt in ontsnappingen of lange soloritten. De combinatie van design en aerodynamica, gecombineerd met de allernieuwste technieken maken de RS-One een fantastische fiets om mee te rijden en om mee gezien te worden.

Ga naar de Modellen

R1: Pure passie die leidt tot betere prestaties

Natuurlijk is een racefiets  er in de eerste plaats om zo hard mogelijk mee te kunnen rijden. Maar de component emotie is minstens zo belangrijk. Hoe chiquer jouw fiets eruit ziet, hoe meer je tegenstanders of fietsmakkers geïmponeerd raken, en hoe harder jij rijdt. Daarom kies je voor een fiets die snelheid, macht én klasse uitstraalt.

Ga naar de Modellen

R1 Disc:  Allesbehalve een vertragende factor

Racefietsen en schijfremmen. Het is veel meer dan een tijdelijke trend. En terecht, want behalve altijd betrouwbare remkracht hebben racers met schijfremmen een hele nieuwe generatie aan technische ontwikkelingen ingeleid. Steekassen zorgen voor meer stijfheid van frame en wielen. Daarnaast zijn door vooruitstrevende technologie moderne racefietsen veel breder inzetbaar geworden. Comfort en race-winnende techniek gaan steeds vaker hand-in-hand!

Ga naar de Modellen

TTr-One: Als zelfs de cijfers achter de komma ertoe doen

Het aftellen begin, elke vezel van je lichaam staat strak. Het laatste vingertje van de starter zie je als een waas voor je ogen verdwijnen. De piep klinkt, de adrenaline pompt door je lijf. Je spieren spannen aan en je knalt weg van het startpodium. Een ding weet je zeker: aan je materiaal gaat het niet liggen.

Ga naar de Modellen