TTr-One: Als zelfs de cijfers achter de komma ertoe doen
Het aftellen begin, elke vezel van je lichaam staat strak. Het laatste vingertje van de starter zie je als een waas voor je ogen verdwijnen. De piep klinkt, de adrenaline pompt door je lijf. Je spieren spannen aan en je knalt weg van het startpodium. Een ding weet je zeker: aan je materiaal gaat het niet liggen.

 

Als je de klok moet verslaan is aerodynamica je vriend. Elke buis van de TTr-One is geoptimaliseerd voor een zo laag mogelijke luchtweerstand. Het totale frame  is dressed-to-impress:  een indrukwekkende verschijning die niet alleen pure snelheid uitstraalt, maar ook de concurrentie koude rillingen bezorgt bij het zien van de split- en eindtijden die op deze machine worden gerealiseerd. Pure snelheid is echter niet voor niets het product van een gecompliceerde set van factoren. Naast de baanbrekende aerodynamica  zorgen namelijk de uitgebalanceerde geometrie en het grote verstelbereik voor een zitpositie waarbij je optimaal je spierkracht kunt overbrengen op het achterwiel. Het is de superieure mix van luchtweerstand, gewicht, geometrie en rijeigenschappen die zorgen voor een winnende combinatie. 

TTr-One: beat.the.clock.

 

The devil is in the details. Als elke seconde telt, moet je je geen zorgen hoeven maken over de onderdelen op je fiets. Daarom kies je met de Bike Configurator de afmontage en spullen die jou het vertrouwen geven om je PR te verpletteren.

Tel op !! deze pagina is in aanbouw excuus voor het ongemak