Robert – Jan Het voorjaar

Het voorjaar
Na veel binnen trainen in de winter was het toch wel de bedoeling om in februari in het weekend weer meer naar buiten te gaan. Dit is helaas nog niet veel gelukt maar als ik dit schrijf ziet het er naar uit dat de lente in aankomst is. Met de knip scheer tijdrit voor de deur is het tijd om mijn Invence tijdritfiets schoon te maken en wat trainingsuren er op te gaan maken. Maar eerst nog iets anders.
De voorjaarscompetitie is begonnen en in het vorige seizoen ben ik hierbij maar twee keer gestart en heb deze wedstrijden helaas niet uitgereden. Ik had dus dit jaar wel wat spanning om hier weer te starten omdat ik het vorig jaar zo slecht had gedaan. Maar ik heb er nu 4 wedstrijden opzitten en met een 12e, 6e en 5e  plaats ben ik zeer tevreden over de voorjaarscompetitie.
Nu ben ik geheel gefocust om op 31 maart een solo tijdrit van 21 km te gaan rijden. Ik hoop het ook hier beter te doen dan vorig jaar. Helaas ben ik nu ziek maar ik hoop snel weer op de fiets te stappen.
En ik heb me ingeschreven voor de Haute Route Pyrenees 7-daagse amateur wedstrijd. Geen meter vlak, maar ik hou wel van dit soort uitdagingen.
Tot de volgende blog
Groetjes Robert-Jan Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *