Robert-Jan. Laatste tijdrit….

Laatste tijdrit van het Seizoen.
Zondag 8 oktober was de laatste kans om op het podium te komen. Na een seizoen hard gewerkt te hebben en met mijn Invence tijdritfiets veel kilometers te hebben gemaakt, wilde ik deze dag het seizoen goed afsluiten. Een koppeltijdrit van 2 rondjes op Sloten in Amsterdam was de plek waar het podium tot de mogelijkheden zou behoren. Na wat warm te hebben gereden en de techniek met Luc te hebben besproken startten wij als 12de.
Vanaf het begin liep het niet, ik was veel te snel weg en moest me inhouden. Het opschakelen naar het grote blad was ik vergeten. Gelukkig had ik een teamgenoot die hard kan rijden. Technisch gezien was het geen mooie race en was ik niet op mij best maar toch pakten wij met onze tijd de eerste plaats. Helaas moesten wij door Leeftijd compensatie van onze tegenstanders toch nog een tree zakken. Een tweede plaats met beker en bloemen was toch zeker 1 van de hoogtepunten van dit seizoen.
Volgend seizoen wil ik dit vaker en daar gaan deze winter hard aan werken.
Groet Robert-Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *