De winter in Robert – Jan

En dan na het seizoen is de winter daar. En worden er plannen gemaakt voor het volgende seizoen. Na het jaar met de trainer te hebben geëvalueerd. Gaan we met een nieuwe start werken aan het volgende seizoen. Trainingen en de indelingen meer aangepast naar mijn wensen en waar ik me lekker bij voel. Ik heb van het vorige seizoen geleerd dat te veel fietsen ook niet altijd het beste is, dus hou me deze winter helemaal aan het nieuwe aangepaste trainingsschema.

De binnen trainingen zijn lekker pittig en voor de lange ritten heb ik me voorgenomen om deze buiten af te werken, wat tot de kerst aardig gelukt is. Mijn trainingsschema in de winter is een oplopend schema met om de drie weken een rust en test week. Dit schema is me de eerst maand goed bevallen. Deze maand vallen de trainingen erg zwaar, maar ik denk dat het komt doordat er geen regelmaat is door alle feestdagen en verplichtingen.

De eerste week van januari was eveneens erg zwaar, maar ben blij dat deze week met een heerlijke langdurig binnen training van 3 uur met een sprintje op het eind heb afgesloten. Dit had ik wel even nodig na een week waar alles zwaar viel. Vanaf maandag er is er weer regelmaat en heb ik zin om weer helemaal voluit te gaan.

Tot het volgende bericht

Robert-Jan Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *